Områdesikring

Vi kan levere det meste innen områdesikring for privatpersoner, bedrifter og offentlige bygg og veier på Østlandet. Vi sørger for hensiktsmessig sikring og leverer alltid etter avtale.

Spesialist på gjerder, porter og annen sikring

Områdesikring oppsummerer de produkter og tjenester som vi leverer til våre kunder. Disse kan deles inn i følgende hovedområder:

Vi leverer områdesikring og alle våre andre produkter til Oslo, Viken, Vestfold og opp mot Trøndelag. Normal leveringstid på våre produkter er fra 1 til 4 uker. Ved hasteoppdrag har vi meget kort leveringstid.

Uforpliktende pristilbud – etter skriftlig henvendelse eller befaring

Dersom du har behov for områdesikring, vil vi gjerne at du sender oss en henvendelse. I mange tilfeller vil vi kunne gi deg et uforpliktende pristilbud på e-post uten å måtte foreta en fysisk befaring. Mange av kundene våre foretrekker dette fordi det gjør at prosessen med produksjon og leveranse kan settes raskt i gang. For at vi skal kunne gi deg et tilbud som dekker dine behov knyttet til sikring er det avgjørende at du sender oss et godt informasjonsunderlag, slik at vi får en forståelse av dine ønsker og behov. Eksempler på informasjon vi ønsker at du legger ved er bilder av tomten, reguleringsplan og en god beskrivelse av sikringen du er ute etter. Inkluder gjerne eksakte mål og ønsker om design og farger allerede i den første henvendelsen, så kommer vi raskt tilbake til deg med et tilbud. Be om et uforpliktende pristilbud her.

I noen tilfeller vil det være nødvendig eller ønskelig at vi reiser ut til deg og besiktiger området som skal sikres. Vi har da mulighet til å reise ut til kunder over hele vårt dekningsområde.

Uansett om vi tar dialog og bestilling ved et fysisk møte eller over mail, vil du alltid få et tilbud tilpasset dine ønsker, behov og budsjett. Vi er opptatt av at kundene våre skal få en løsning som sikrer området deres på best mulig måte, og bruker av vår kompetanse og erfaring for å oppnå dette. Samtidig er sikkerhet et hovedfokus for oss, og vi vil alltid gi deg den beste mulige prisen uten at det går på bekostning av sikkerhetsnivået.

Kontakt AS Gjerde og Sikringsservice for mer informasjon om områdesikring.