Porter

En port er en enkel måte å skjerme av et område, samtidig som de som skal ha adgang enkelt kommer seg inn og ut. Ved å kombinere port og gjerde sender man et tydelig signal om at et spesifikt område ikke er tilgjengelig for hvem som helst.

Bredt utvalg porter i stål eller tre

AS Gjerde- og Sikringsservice leverer og monterer flere ulike typer porter. Vi har blant annet mye erfaring med:

  • Villaporter (i tre eller stål)
    Våre villaporter er tilgjengelige i høydene 0,8 til 1,2 m. Kjøreporter er også tilgjengelige i breddemål 3-4 m.
  • Industriporter
    Vi leverer manuelle industriporter i større mål – høydevariasjoner fra 1,5 til 4 m, samt kjøreporter i bredde 3-8 m. Dette gir ekstra sikkerhet og egner seg godt for bedrifter og på industriområder.
  • Gangporter
    Mindre gangporter gir fotgjengere enkel adgang til et inngjerdet område, og er vanlige ved for eksempel parker eller barnehager. Portene er lave og brukes ofte for å passe på at barn løper av gårde eller å tydelig vise hvilket område et bygg tilhører uten å nødvendigvis ha et spesielt sikkerhetsaspekt ved seg. Vi leverer gangporter med høyde og bredde på 1 m.

Egenproduksjon av stålporter

Vi har egenproduksjon av blant annet stålporter og -rekkverk i vårt verksted i Oslo. Dermed kan vi ta imot spesialbestillinger og lage porter etter mål og skreddersøm for kundene våre. Hvis du har helt spesielle behov eller en idé om en egendesignet port du vil ha produsert, er vi klare for utfordringen. Send oss en detaljert beskrivelse av hva du har i tankene, så får du et tilbud fra oss.

Vi leverer alle våre produkter over hele Østlandet, både til privatpersoner, bedrifter og det offentlige i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Østfold.

Klikk gjerne på bildene under for å se eksempler på porter lever tidligere. Du kan også lese hva noen av kundene våre sier om oss her.

Ta kontakt med AS Gjerde- og Sikringsservice her om du har spørsmål om porter eller andre produkter.