Rekkverk

Skreddersydde rekkverk for gangveier, trapper og balkonger kan leveres av oss. Vi har også muligheten til å levereflotte rekkverk for terrasser og verandaer. Slike rekkverk gir god støtte for personer som skal bevege seg opp og ned trapper, skråninger eller der det er en kant. Det gir også et tydelig skille mellom ferdselsvei og naturen eller hagen.

Vi leverer hovedsakelig rekkverk som er utført i stål.

Varmegalvanisert rekkverk

De fleste av våre trådgjerder, rekkverk og porter i metall leveres i varmgalvanisert utførelse. Dette er den mest hensiktsmessige overflatebahandlingen for rekkverk. Det er senere mulig å behandle overflaten på et rekkverk med Arcanol eller etsprimer, og male i ønsket farve. Slik vil du kunne få et rekkverk som står i stil til din bolig eller bygg.

Våre produkter er tilgjengelig for kunder på Østlandet, da spesielt Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Østfold. Avhengig av været og hvor rekkverket er montert så kan det være nødvendig med periodisk vedlikehold av rekkverket. Dette kan vi være behjelpelige med.

Utallige utførelser kan leveres på forespørsel. Våre medarbeidere har lang erfaring fra tilpassinger for en rekke ulike kunder. Vi har levert rekkverk til private, bedrifter og det offentlige i flere år.

Kontakt AS Gjerde- og Sikringsservice her om du har spørsmål angående rekkverk på Østlandet.