Smijernsporter

Smijernsporter er et elegant element ,og passer fint både til kontor og private villaer. Denne typen porter leveres i flere ulike størrelser slik at du får en som passer til ditt bruk.

Før du bestemmer deg for hvilken størrelse og type port du trenger er det viktig å tenke gjennom noen grunnleggende punkter. Hvor bred trenger porten å være? Skal det være plass til å kjøre igjennom, og skal det være plass til at to biler passerer hverandre i porten. Det er også viktig å tenke på hvor høy porten skal være. Er det spesielle sikkerhetshensyn ved din bolig eller bygg kan det være at du ønsker et høyere gjerde og port for å holde mulige inntrengere ute.

Vi skreddersyr porten til dine behov

Har du spesielle design ønsker for porten eller andre behov som vi bør vite om er det bare å ta kontakt. Vi har lang erfaring med å tilpasse våre produkter etter kundens behov og ønsker. En port er et produkt du skal bruke i mange år fremover og det er derfor viktig at du er fornøyd med det du mottar.

Vi leverer gjerder og porter året rundt, til bygg på hele Sør- og Østlandet, samt opp mot Trønderlag. Du trenger derfor ikke utsette denne endringen til våren eller sommeren.

Har du spørsmål angående smijernsporter eller gjerder til din bolig eller bygg kan du ta kontakt med AS Gjerde- og Sikringsservice her.